Начало \  За Ути
Препоръчано от Ути
Изберете категории
Покажи
 • Таймтрон България

  "Таймтрон България е дъщерна фирма на Timetron Company Ltd – една от най-големите австрийски фирми с история в търговията и финансирането на проекти, от над 35 години.

  Основна дейност на нашата компания е производство, продажба и дистрибуция на ел. домакинска техника, ел. инструменти, стоки за бита и декоративна козметика. 

  Компанията може да се похвали с развитие и разпространение на собствените си утвърдени търговски марки ELITE, FIRST AUSTRIA и LAMARQUE(домакински ел. уреди), и налагането на пазара на нови, като ARMATEH (ел. инструменти и градинска техника)и REVELIQUE (декоративна козметика).

  Таймтрон България гарантира високо качество на предлаганите продукти, поддържа постоянно количество от богат и разнообразен асортимент и инвестира в иновации. 

  Компанията предлага пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване, с изградена сервизна мрежа в цялата страна, както и три собствени сервизни бази. 

  Фирмата разполага с централен офис в гр. София и складова база с прилежащ офис в Стара Загора и добре развита логистична мрежа.

  Ние инвестираме в разширяването на търговската си мрежа, както в България, така и чужбина, печелейки нови пазарни позиции и делови партньори. Ключът към нашия успех се крие в надеждността и етиката във фирмената ни политика, както и коректността в отношенията с търговските ни партньори."

  виж още...
 • Премиера на книгата

  Здравейте приятели и любители на кулинарията.
   
  Заповядайте в Mall of Sofia на 29,събота ,от 12 часа, където аз-Ути Бъчваров ,заедно с най-големия тиган в България и подкрепата на Fibank ще направим официалната премиера на моята нова книга „Животът е вкусен с Ути Бъчваров и Fibank“.

  Елате да се повеселим и да похапнем по този прекрасен случай.

  И нещо специално за Вас - купете си книгата с 20% отстъпка само на 29-ти ноември по време на събитието от книжарница Сиела и аз лично ще ви я разпиша.

  Запомнихте ли- 29 ноември, от 12 часа е премиерата на „Животът е вкусен с Ути Бъчваров и Fibank“ .

  Ваш, Ути Бъчваров

  виж още...
 • Оберон

  Оберон-Х ООД е частна фирма, основана през 1993 г.
   Основният предмет на дейност на Оберон-Х ООД е производството, изкупуването преработката, пакетирането и търговията със зърнени храни и пчелен мед.
  Актуалният асортимент на фирмата в момента обхваща:

      6 вида ориз
      4 вида бобови култури (зрял фасул, леща,...)
      пчелен мед, консерви

  Всички продукти се предлагат в модерни и удобни за използване опаковки, отговарящи на най-високите хигиенно-санитарни и потребителски стандарти. Потребителският интерес към пчелния мед като здравословен продукт кара Оберон-Х ООД да насочи значителни средства в подобряване на качеството на предлаганите продукти като традиционен производител на този разширяващ се пазар. Предлагането на екологично чисти и 100% натурални продукти от пчелен мед вече над 20 години осигурява стабилни позиции на Оберон-Х ООД на вътрешния и на външните пазари.

  виж още...
 • Бързо Лесно Вкусно- мобилно приложение за IOS

  Здравейте, приятели!

  Бързо,лесно,вкусно- Рецепта на деня вече има мобилно приложение за IOS- "Бързо Лесно Вкусно"- https://itunes.apple.com/bg/app/b-rzo-lesno-vkusno/id879058779?mt=8&uo=4" . 
  Когато изтеглите апликацията ще намерите избор от невероятно вкусни рецепти. Към всяка рецепта има включени стъпки за приготвяне, за да може тя да бъде изключително ясна и лесна на Вас.
  Подбрал съм голям брой рецепти, от бързи и икономични ястия, специалитети, традиционна и екзотична кухня, които лично съм приготвил в моето предаване. Тук има за всекиго по нещо!
  Освен това във всяка рецепта ще намерите подробен списък с продукти, които ще са ви нужни и техните цени. Така искаме да направим живота ви малко по-лесен.

  Надявам се, че ще ви хареса и приятно готвене!

  Ути Бъчваров

  виж още...
 • КOTANYI Подправки №1 в Европа.

  Ние от КОТАНИ се гордеем, че повече от век селектираме билки и подправки от най-добрите места по света . Искрено вярваме, че нашите билки и подправки са не само вкусни добавки към ястията. Те са вдъхновение за нашата фантазия и творчество! С тях готвенето е удоволствие и забавление, празник и наслада, споделена с нашите близки и приятели. Затова каним всички клиенти и почитатели сами да откриват нови кулинарни тайни, да експериментират, да са забавляват, да се заразят с нашето вдъхновение и страст.

  http://bg.kotanyi.com/

  виж още...
 • КOTANYI Подправки №1 в Европа.

  КOTANYI  Подправки  №1 в Европа.

  КОТАНИ е австрийска фабрика за подправки, най-старата в Европа,
  с фамилна история от 1881 г., еталон за качество и отличен  вкус.

  КОТАНИ  гарантира :
  -    богат избор на моно и микс подправки
  -    отлично качество и вкус  на продуктите
  -    модерна, красива  и практична опаковка
  -    перфектна защита на  цвета и аромата
  -    кулинарно вдъхновение и творчество

  виж още...
 • Градус- Кампания

  Без вода!

  Ние от „Градус” винаги сме били против изкуственото добавяне на вода в месото. Този процес не само разваля вкусовите качества на продуктите, но и ограбва потребителите. Ние вярваме, че всеки трябва да получава само това, за което е платил. А вие, нашите клиенти, не искате да пазарувате месо, пълно с вода. Затова и продуктите ни никога не са съдържали вода над естественото количество, което присъства в пилешкото месо след неговата подготовка за продажба.

  Ние никога не сме влагали изкуствено вода в своите продукти и произвеждаме 100% българско пилешко месо в затворен цикъл. Само така мо­жем да сме сигурни и да контро­ли­ра­ме напълно качеството на нашите продукти преди те да стигнат до вашата трапеза. 
  Последните промени в за­ко­но­да­тел­ство­то гарантират, че пилешкото месо, което се произвежда в България и се продава в магазините няма повече да бъде под­ла­га­но на обработки. Но за да бъдете напълно сигурни в храната, която сервирате на любимите си хора, се доверете на „Градус” – най-големия про­из­во­ди­тел на качествено пилешко месо на Балканите.

  виж още...