Ути

Кулинарен театър

През 2005 г. отново за първи път на българския пазар, Ути Бъчваров създава своят уникален пътуващ кулинарен театър-специализирана сцена за изнасяне на кулинарни шоу спектакли, която е мобилна и може да бъде инсталирана в най-различни пространства. Това са шоу спектакли за откриване на супер маркети, магазини, молове, тиймбилдинги, празници на населени места, частни партита. Целият театър е организиран така, че всичко да се случва пред очите на зрителите, за да разберат, че магията на храната е във вкусните продукти, в голямата усмивка, с която Ути заразява и разбира се в желанието на  публиката да похапне вкусно.
Ути Бъчваров в момента работи по проект да разшири своя кулинарен тетър и да го превърне в една пътуваща кулинарна академия, с която да обикаля не само България, а и света и да обучава хората в удоволствието от бързото, лесно и вкусно готвене.
През годините Ути Бъчваров постоянно развива и обогатява своя имидж и в момента е една от най-популярните звезди на родния пазар, известен със своя  професионализъм, огромната си усмивка, невероятното си чувство за хумор, с умението си да говори интересно, увлекателно и в същото време да готви невероятно вкусни ястия от целия свят пред своите зрители.
Всепризнатият кулинар е първият водещ на готварско предаване в България, но и до днес успява да изненадва своята аудитория и непрекъснато да внася новости в този жанр. Ути Бъчваров е човекът, който популяризира кулинарното изкуство в страната със своите непрестанни участия и обиколки из различните региони, предоставяйки първите по рода си кулинарни демонстрации, шоу програми, кулинарни театри, гурме вечери, вип партита и др., и по този начин се превръща в истинския магъосник на така наречения  шоу китченинг. Също така той е и първият, който успява да комбинира кулинарията и шоу спектакъла в Европа, както и да популяризира и националните кухни на различните народи в България.